ICEFIRE Webmaster Board  

Go Back   ICEFIRE Webmaster Board > CjOverkill Support Forum > CjOverkill General Discussion and Support

CjOverkill General Discussion and Support CjOverkill general discussion and support.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th June 2013, 05:15 PM
sisi sisi is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
Default ip_from null

Hi, I am installing a new cjoverkill copy.
I have found under the trades names this code:

Code:
Error:
OOOPS! Something wrong happened. Please reload the page you are visiting.
Transcription follows:
Column 'ip_from' cannot be null
I deleted the database and installed again. It seamed to work properly but in a couple of hours I have found the same message again.

I have not found any reference about this in google, FAQ, manual and the forum.

In the "warnings" window, into cjoverkill admin, I have this note:

Code:
Emergency Repair: Column ip_from cannot be null
Does anybody know something about this?

Thank you very much!
Reply With Quote
  #2  
Old 17th June 2013, 05:31 PM
ICEFIRE ICEFIRE is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2008
Location: Galaxy Media
Posts: 503
Send a message via ICQ to ICEFIRE
Default

You can safely ignore this warning.

In fact, all warnings in the warnings window can be ignored. they are there to help poinpointing server, configuration problems and bugs.

The problem you are pointing is when some specific condition hit the IP filter under some php configurations.
It affects only a given IP, in this case your IP.

Go to network settings and set bots management to be blacklist stop counting.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th June 2013, 08:28 PM
sisi sisi is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
Default

Sorry again. Does this mean that my ip is taken as a bot? (maybe I tried to fast to add trades )
If I set it this up, would my site let all the bots click in my site as if they there good?
Reply With Quote
  #4  
Old 18th June 2013, 01:03 PM
ICEFIRE ICEFIRE is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2008
Location: Galaxy Media
Posts: 503
Send a message via ICQ to ICEFIRE
Default

Probably your IP has been taken as bot. depends alot on your anticheat protections.

Most probably it was due to too many clicks or page loads. you can see why it was filtered by clicking on the IP filter link and locating your IP there.
Reply With Quote
  #5  
Old 20th June 2013, 12:09 PM
sisi sisi is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
Default

There was nothing in the ip list.

I think I have found what happened. It was about wordpress problems.
Solution? http://bbs.icefire.org/showthread.ph...press#post1362 in here. Change the code.

Thanks a lot for your patience. I think I have found in here the solution.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.