PDA

View Full Version : Newby


mamonga
19th June 2010, 06:15 PM
Hi all, i have installed this fantastic script but i dont understand many things:

1) I am using a cms called drupal, i added <?php include file="in.php" ?> in index.php, and i created a file named index.shtml with this code <!--#include file="in.php" -->, now it should count visits in to my web site, ¿that includes all subsites, something like www.abc.com and www.abc.com/def?

I dont receive any visit from added websites trades, and i clicked in those sites to my web, dont know whats wrong...

2) Dont know what exactly means all this:
C T Q Raw | Uniq Out Clicks Prod Return F | Fd

3) I dont understand well what code add to my outgoing links, i just want that the link goes to the url i want and it counts as out click.

I put /cjoverkill/out.php?url=http://www.zorras.cc/show-559/2-para-ella-sola/ and the links goes to http://www.zorras.cc/show-559/2-para-ella-sola/ (this is right) but the count doesnt apears in my trade zorras.cc as an out click:mad:

4) This script works as other free trade scripts? i mean, the 1% of out links go to an sponsor?

Thank you very much for your support :D

ICEFIRE
19th June 2010, 06:40 PM
1 ) For drupal I think you only need to add the <?php include ("in.php") ; ?> at the first line of the drupal index.php.

Then go to the cjadmin and use Add Site option. there you should add your site using the full url with http://
After that hit refresh and click on your site link that will appear under the managed sites. A new window will open where you will be able to add and delete trades for that site.

2 ) What you are looking is at the main sites window, after adding your site these are the meanings of these numbers:

C = number of cheating trades for that site.
T = Number of trades for that site
Q = traffic quality for the site. If it's more than 100% then you are probably gaining traffic.
Uniq = unique incoming visitor in 24 hours
Raw = incoming page loads in 24 hours. 1 uniq can make 5 page loads and it will show as 1 uniq and 5 raw
Out = surfers you have sent to your trades.
Clicks = clicks that are being counted. These are only the clicks that go through the out.php script.
Prod = Traffic productivity. This is measured between uniques in and the clicks they make. The more the better.
Return = the amount of traffic you return to your trades.
F | Fd = your desired forced traffic to your trades and how much has been really sent via force. You should not force traffic until you get familiar with how CjOverkill works.

3 ) if you have a trade that is http://www.example.com/something-here.html then you should use out.php?trade=example.com to send traffic to that trade.
out.php?url=http://www.sponsor.com/gallery-promo.html should be used to send traffic to your galleries or sponsor content. Make sure that the url parameter is urlencoded if it has &, ?, % and similar characters. Most php configurations will not send to the proper place otherwise. You can just google for "url encoder" or make your TGP script publish url encoded links. Not sure if Drupal has this option.

4 ) The 1% traffic goes either to sponsors or to one of the Galaxy Media operated sites that have no popups or other annoying stuff. This traffic is never sold to traffic brokers nor other companies.

mamonga
20th June 2010, 05:11 PM
Thank you very much for your reply !

Now incoming visits works good, al trades visits are getting accounted.
But i dont know well the difference between out.php?url and out.php?trade , i have tryed writing out.php?url=example.com the link goes right to example.com but counts out for that trade still is in 0. And i tryed also out.php?trade=example.com and the link goes to adulfriendfinder... i dont understand this...:confused:

Sorry about my english and ingnorance, and thank you very much! ;)

ICEFIRE
20th June 2010, 07:04 PM
You must add http://www.example.com as trade for out.php?trade=example.com to work.
If there is no such trade the hit will be sent to your alternative out url. You can change that into the site settings panel (or select site and hit edit from the main admin). The best is to put your sponsor url there.

out.php?url=http://www.something.com will send a hit to that url and count it as one click. It's not counted as out to a trade because it's meant to be used for galleries and external links. For example, your sponsor promotion materials.

out.php?trade=something.com ismeant to send the surfer to the trade with domain something.com and count the out to that trade. It's meant to be used for trading, but not to send hits to galleries or promotions materials.

mamonga
20th June 2010, 11:56 PM
Oo nice! i get it :)
Now is working, but i have one more trouble :o, i need to track links not only to domains, i need to track links to subdomains, i mean... for example:

.../cjoverkill/out.php?trade=zorras.cc (this one works allright)

.../cjoverkill/out.php?trade=zorras.cc/show-469/gafitas-mamando-polla/ (this one goes to default link:()


And i have one more question, can i move out.php to my /www directory without any more files? then the links are little more atractive somthing like /out.php?trade=zorras.cc

Thank you very much for your time, you are being very usefull for me !! :rolleyes:

ICEFIRE
21st June 2010, 11:14 AM
You can mix trade and url parameters.

for example:
out.php?trade=something.com&url=http://www.something.com/promo-gallery.html

That will send the click to the url and will count one out into the something.com trade.

As for moving the files, you can just move all the CjOverkill files to the main directory without any problems.

mamonga
22nd June 2010, 04:15 PM
Thank you!! i get it, now all trades are working.

Now i have to insert the toplist table, i dont find in the manual how to do that... anyone know where to find it, or how to do it?

Thank you very much, you are great! :D

ICEFIRE
22nd June 2010, 05:09 PM
Make sure the directory caled toplist has permissions 777 and all the files into it permissions 666 or 777.

Every hour with the first visit the toplist files will be regenerated with your active trades sorted by traffic. You need active trades for the toplist to work.

You can just include the toplist html generated file via php include or just iframe it.

mamonga
22nd June 2010, 11:33 PM
Hi again, i have dont know what exactly means:

S Q Raw | Uniq Out Clicks Prod Return F|Fd

And i cant find in the manual...:confused:

Also i have a C under the S (in one trade) can you tell me what does they mean??

Thank you very much (again:D)

ICEFIRE
23rd June 2010, 11:59 AM
S = status. If it has a C, then select that trade and hit the cheat log button. It will show you what anticheat measure was triggered.

Q = trade quality. Over 100% means you are probably gaining traffic with that trade.

For all the others, just take a look at my previous replies in this same post, there is one repply explaining each value.