PDA

View Full Version : CJ 5.0.4 strange behavior on new site


Darmez
16th April 2010, 05:12 PM
Hi everybody,

i've recently installed cj on a new secondary site, http://www.filminiamatoriali.com. I copied all the files except the admin folder and i've copied also the cj-conf.inc.php from the main site (http://www.pornoteque.net).

I've inserted the same codes i use on pornoteque, changing only the skimming to very high values to trade (in order to check if it works):

http://{$host}/cjoverkill/out.php?pct=1&url=../URL_TO_VIDEO

but every time you press you are send to the video and not to the trades!

note: Now i've inserted only a trade with pornoteque.net in overkill mode (just to try).




Then i made a second test. I've inserted:

http://{$host}/cjoverkill/out.php

but every time i press i'm send to iradiations.com



note 2: if you go to filminiamatoriali.com (http://www.filminiamatoriali.com), i've left the title of each video with the second option and the image with the first. So you can "see" what i mean.


So, i don't understand what's wrong.. do you have any suggestion?

Thanks guys

AC - Pornoteque.net Staff

ICEFIRE
16th April 2010, 05:32 PM
You are experiencing the Ip filter in action.

Go to the IP filter and locate your IP. there will be also information about why was it filtered. If your IP is filtered it will never go to trades nor it's clicks will be counted.

Remove your IP from the Ip filter and whitelist it while doing tests, or just disable the anticheat protections while testing. Take in mind that whitelisted IPs will not be sent to trades.

Darmez
17th April 2010, 02:00 PM
Thanks, it was that!