PDA

View Full Version : Purchase


chipfat
10th October 2008, 01:18 PM
Hi

Is the script available for purchase if so how much?

chipfat
11th October 2008, 05:39 PM
bump on this

Re the free version I don't mind looking at ads in the admin panel but my audience is under age so I can't have them going off to pron sites.

A simple yes or no will suffice.

ICEFIRE
12th October 2008, 12:40 PM
Purchase option is not available because the 1% traffic flow is the only way to ensure future developments of the script and continued support over the years.

Anyways, here are the steps to ensure your non adult operated sites surfers will never go to an adult site:

1 ) Edit the site alternative out and default filter urls. Make sure they both point to a non adult site of your choice and that is not your own site because it would create a traffic loop. Some other of your sites or your sponsor is a good idea.
2 ) In the site edit option Your Site Niche: --> Select Non-Adult

With these two settings none of your surfers will go to an adult site. Instead the 1% traffic goes to a games site without popups and only google ads.

chipfat
12th October 2008, 04:28 PM
Thanks Icefire

I'm going to give this a go.

chipfat
12th October 2008, 05:48 PM
hmm any ideas on this Icefire

whenever I change anything in DEFAULT no matter how minor or just pressing the update button I get...

DEFAULT NOT updated. Url must match domain for DEFAULT

any ideas ?

ICEFIRE
13th October 2008, 09:31 AM
The DEFAULT is a traffic hub internal site (not a real site). Use Add site option from the main admin and add your site there (http://www.yoursite.com) for example.

chipfat
16th October 2008, 09:48 PM
Icefire,

I have two site domains listed as below

mynonadultsite.com - this is set to non-adult-games with default out and alternative out set to google.co.uk

DEFAULT - this is the default site as per installation

A trade has been added to mynonadultsite.com , whenever I test this it registers as a hit in on the DEFAULT site, further when I click out on a button on the mynonadultsite.com it sends me to a pron site juddi.com.

Am I doing something wrong?

I've reinstalled a couple of times to see if I'd done something wrong but same result.

I'm using the default out.php on the buttons.

thanks

ICEFIRE
16th October 2008, 10:43 PM
Let me see if I understand properly.

1 ) You have added http://www.your-games-site-here.com as a site (note it has http:// full url)
2 ) It still counts in the DEFAULT
3 ) Even having set the http://www.your-games-site-here.com site as non adult you get redirected to an adult site.

Make sure to change the default filter ul for your site too.
Make sure that you added your site with http://www.whatever-site-it is full url. that will work with www.site.com and site.com. for subdomains you will have to add them as separate sites into your admin panel.
Basically if you see the site domain in the main admin and can click it, then it's added properly.

If that has been already done or still fails just make me know. Do't reinstall, it's a problem in the settings and not in the installation.

chipfat
17th October 2008, 12:46 AM
Hi Icefire,

Yes thats correct, in the front panel I have two sites listed one

mygamessite.com

and the other is

DEFAULT

mygamesite has default filter url and alternate out both going to google.

mygamessite.com was added using the full http://www.mygamessite.com
and is clickable.

ICEFIRE
17th October 2008, 09:18 AM
Send me a PM with your site url and the trade.php url (the one where new trades signup for trading. Doesn't need to be enabled).
Also make a phpinfo file.
Just a file with this content:


<?php
phpinfo();
?>


Call it phpinfo.php or something like and upload it to the server. Send me that url also in the private message.