PDA

View Full Version : toplist not refreshing


drossman
4th March 2010, 06:54 PM
I'm using CJOverkill to manage 30+ sites. All has been going well until suddenly the toplists for one of the sites has stopped refreshing. I checked the cjoverkill_reset table in the database and the rst_h column is being updated with a '0' when I try to force a toplist refresh. Still, nothing happens and the column doesn't change from 0. All of the site setups are identical, I've double checked permissions and I don't remember making any changes that might cause this. Any ideas?

ICEFIRE
4th March 2010, 07:21 PM
When you force a toplist refresh it's done with the first unique that comes to your site after the refresh has been forced.

In order the toplist to get refreshed you need to have traffic and enabled trades. If you have no traffic nor enabled trades then the toplist will not be refreshed.

Also make sure the permissions of the toplist directory and files into it are correct.

drossman
4th March 2010, 07:32 PM
Umm, duh. I upgraded Wordpress and didn't add the in.php include back. Problem resolved.