PDA

View Full Version : clicks and productivity


Hook
2nd July 2009, 10:02 PM
Hello,

I'm trying to understand how cjoverkill count clicks. I'm doing some test sending some traffic from my website B (websiteB.com) to my website A (websiteA.com), where cjoverkill is installed.

http://websiteA.com/?td=websiteB.com

I surf some pages on website A, so to make productivity % grow.

I have added websiteB on my trades, and when I go and watch stats on my cjoverkill (site A), I see uniq and raws correctly related to this trade but click count to 0 and prod to 0%, even if I visited many pages...

How cjoverkill count clicks?
I have included in.php _only_ on my home page, no other pages are including it. Is it correct?

Thank you!

ICEFIRE
3rd July 2009, 01:54 AM
You must link through out.php to count the clicks.

For example, a link to http://www.example.com/path/to/url.html would become out.php?pct=75&url=http://www.example.com/path/to/url.html
This will send 75% of the clicks on that link to the url parameter and 25% of them to your trades.

Hook
3rd July 2009, 06:55 PM
Thank you :)